Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe

Fahéj illóolaj

2018.02.25

Sziasztok!

Az utóbbi pár hónapban kicsit elfoglalt voltam, ide-oda ingáztam Pázmánd és Szeged között, ahol a Tegye Pilates oktató képzését tartottam. Így szuper oktatókkal gyarapodtunk. A nagy hajtás ára, ami az eddigi életemet is jellemezte, sajnos most ért be. December végén állapították meg nálam, az inzulinrezisztenciát és a pajzsmirigy alulműködést. Az igen fura volt, hogy az utóbbi 1-2 évben, szinte kizárólag ilyen jellegű problémával fordultak hozzám a nők, így egyébként is sokat foglalkoztatott a téma.
De, mint minden mást, ezt is saját bőrömön keresztül kell megtapasztalnom.
Mivel most igen érzékenyen érint a téma, ezért a következő olaj, amit szeretném, hogy megismerjetek a fahéj olaj és annak hatása. Ami egyéb jótékony hatása mellett, a vércukorszint csökkentésében is segít!

Fahéj ceyloni illóolaj / Cinnamon - doTERRA

Trópusi, örökzöld fa (Cinnamomum zeylanicum, Cinnamomum verum), 2-3 éves fiatal hajtásainak a kérgéből nyerik az illóolaját. Régen a fahéjnak nagyon magas volt az ára. Felette áll a kevésbé értékes kínai fahéjnak. Tüzes, fűszeres, édes illatú.

Hatásai:
• gomba és baktériumölő, fertőzésgátló
• görcsoldó, emésztést segítő
• stimuláló, vágyfokozó, felszabadító, nagyon jó hatással van a férfi és a női nemi szervekre,
• erősíti, élénkíti a lelket
• melenget és átmelegít, fokozza az életkedvet, segíti legyőzni a depressziót.

Figyelem! Érzékeny bőrön ne használjuk. Kis mennyiségben alkalmazzuk, csak 1-2 cseppet tegyünk (de ne tisztán) a fürdővízhez vagy masszázsolajba keverve is!

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.