"A Föld ajándéka"

CPTG minősítésű 100% os tisztaságú illóolajok

Ismerje meg terápiás illóolajainkat!

A dōTERRA® CPTG Tanúsított, Tiszta Minőségű illóolajok tiszta, természetes, illatos vegyületek, melyeket a növényekből nagy gondossággal nyernek ki. A dōTERRA illóolajok kereszttesztelésen esnek át tömegspektrográfia és gázkromatográfia eljárással, hogy biztosítsák a kivonat tisztaságát és összetételének hatékonyságát minden egyes tételben. A dōTERRA szorosan együttműködik a vezető illóolaj-vegyészek és a termelők globális hálózatával, hogy kiválassza a megfelelő növényi fajokat, amelyeket ideális környezetben termesztenek, és a megfelelő időben gondosan betakarítanak. A növények aromás vegyületeit gyakorlott, nagy tapasztalattal rendelkező lepárlók nyerik ki és kémiai elemzés alá vetik, hogy biztosítsák a tisztaságot és a megfelelő összetételt. A dōTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű olajok jelentik a jelenleg elérhető legbiztonságosabb és legkedvezőbb hatású olajokat a világon

.


A DoTERRA története

2008 tavaszán egy csoport egészségügyi és üzleti szakember, akik már személyes tapasztalatokkal rendelkeztek az illóolajok életminőségjavító hatásairól, összegyűltek azzal a közös elhatározással, hogy a Tanúsított, Tiszta, Terápiás Minőségű (CPTG) illóolajokat megmutassák a világnak. Valami különlegeset akartak létrehozni, ami minden ember számára újdonság, kezdve azoktól, akik nem ismerik az illóolajokat azokig, akiket a terület a szakembereinek tart. Néhány meghatározó kérdést tettek fel maguknak - "Mi lenne, ha felkínálnánk a világnak egy új és hatékony egészségmegőrző alternatívát?" " Mi lenne, ha ezt az új típusú egészségmegőrző programot az illóolajok használatára alapozva tehetnénk meg?" Mi lenne, ha az olajoknak egy magasabb minőségét tudnánk előállítani, tesztelni és gyártani, amelyek tisztábbak és hatékonyabbak lennének, mint bármely más, a jelenlegi piacon elérhető olaj?" Mi lenne, ha mi a legprofesszionálisabb módon tudnánk kórházakkal, orvosokkal, terapeutákkal és tanácsadókkal társulni azért, hogy az illóolajok egészségre gyakorolt hatását a leghitelesebben ismertethessük meg a világgal?"
Arra a következtetésre jutottak, hogy hasonló szenvedéllyel és elképzeléssel rendelkező munkatársakkal, kemény munkával és elkötelezettséggel létre tudják hozni az illóolajok új generációját. Ezzel az elhatározással létrehoztak egy céget és dōTERRA-nak nevezték el, jelentése "A Föld ajándéka." A dōTERRA első ajánlatát mely 25 önálló olajból és 10 olajkeverékből állt, 2008 április 25-én vezették be a piacra. A dōTERRA terápiás minőségű illóolajai már az első használattal kivívták az illóolajszakértők és lelkes felhasználók elismerését. Ők voltak azok, akik elsőként tapasztalták meg a dōTERRA olajok rendkívüli minőségét és ismerték fel azok kiemelkedő terápiás jelentőségét.
A dōTERRA miközben hatalmas növekedést tapasztalt meg a kezdetektől fogva, folytatta az egészségmegőrző termékeinek és illóolaj kínálatának bővítését.


Illóolajok használata a hétköznapokban


Mit jelent a wellness életmód a doTERRA-val?


- az esszenciák és a belőlük készült termékek támogatják a család jó közérzetét, immunrendszerét,

- napi szintű használatával segítjük az érzelmi harmónia fenntartását, a stressz kezelését,
- egészségtudatos és környezettudatos megoldást nyújt a környezetünk, otthonunk tisztítására,
- természetes módon erősíthetjük az állóképességünket, növelhetjük sportteljesítményünket,
- szellemi munkánkhoz, tanuláshoz kreativitást, lendületet, kitartást ad, ez mellett segíti a koncentrálást,
- a növényvilág erejének segítségével táplálja, tisztítja és fiatalítja bőrünk,
- konyhánkba friss és új ízeket varázsol, melyek segítik az ételek megemésztését.


Tudja mi az illóolaj?


A növény illékony vegyületének összessége, ami az illatát eredményezi, az esszenciája vagyis a lényege. Ezzel csalogatja magához a megporzást végző rovarokat. Egyes növények viszont kellemetlen illatokkal riasztják el a kártevőket.Mi az amit feltétlen tudnod kell?Az illóolajok lehetnek:- szintetikus illóolajat parfümkészítéshez használják- kozmetikai minőségű olajok (itt a hangsúly az illaton van), amik már mesterséges illatanyagokat is tartalmaznak, ezért csak külsőleg használhatók- 100 % tiszta minőségűek, ezek belsőleg nem alkalmazható- DoTERRA CPTG Tanúsított, Tiszta minőségű, 100 %-os esszenciális olajok, MELYEKET BELSŐLEG, KÜLSŐLEG, BELÉLEGEZVE IS ALKALMAZHATUNK.


"Egy csepp képes megváltoztatni egy ember életét. Az ember képes megváltoztatni egy közösséget. A közösségek képesek jobbá formálni a világunkat." 


Az illóolajok a mindennapokban


Gondolta, hogy az illóolajok segítségével süthetünk, főzhetünk, ízesíthetünk velük italokat, leveseket vagy a reggeli zabkásánkat?Érzelmeink harmonizálása az olajokkal


Ki ne ismerné a frusztrációt, a lehangolt, depresszív hangulatot, és sorolhatnánk még? Az érzelmi állapotok befolyásolhatóak megfelelő mozgással, táplálkozással és illóolajokkal is többek között.

Ezek az olajok azonban csak külsőleg párologtatva, vagy bázisolajban elkeverve masszázshoz, vagy bőrre kenve használhatóak!


Szépségápolás az illóolajok segítségével


Kényeztetés, friss, üde egészséges bőr. 

Támogassa egészségét  natúr kozmetikumok használatával!

A dōTERRA bőrápoló kollekciója a Föld igazi ajándékaiból tevődik össze: tápláló növényi kivonatokból, tiszta és hatékony CPTG® illóolajokból és kiválasztott természetes alapanyagokból.


Természetes összetevőkből készült táplálékkiegészítők


Élethosszig tartó egészségünk és vitalitásunk számos tényezőtől függ, beleértve az étrendet, a testmozgást, a testtömeg-kezelést, a pihenést, a stresszkezelést, a mérgekkel szembeni veszélyt, valamint a betegségre vagy a jó közérzetre való örökletes genetikai hajlamot. Miközben ezeknek a változóknak egy részére nincs befolyásunk, az áttöréses tudományos kutatás számos módot tár fel, amelyek befolyásolhatják és irányíthatják az öregedés és a wellness jelentős tényezőit.

A természetes összetevőkből álló táplálékkiegészítők segítségével megelőzheti egyes betegségek kialakulását, illetve javíthatja közérzetét.


Egészséges védelem az egész család számára


A dōTERRA egyik legnépszerűbb keverékének, a dōTERRA OnGuardnak minden háztartásban ott a helye.

  • Aromája energizáló és felemelő hatású.
  • Meleg, citrusos és fűszeres ízt kölcsönözhetünk vele forró italoknak és desszerteknek.
  • Ha napi rendszerességgel alkalmazzuk a dōTERRA OnGuard keveréket belsőleg, azzal nagyban hozzájárulunk immunrendszerünk természetes működésének erősítéséhez.
  • Az OnGuard természetes és hatásos alternatívája az egyéb megoldásoknak.

Sportolás előtt és utáni kiegészítő termékek


A mozgás az egészségmegőrzés szempontjából rendkívül fontos szerepet játszik.

Akár versenyképes arénában, akár a helyi edzőteremben a sporttevékenység, a fizikai aktivitás az egészség egyik sarokköve. Aki valaha is viselt edzőcipőt megmondja, hogy az atlétikai tevékenység "megadóztatja" a testet. 

Támogassa testét sportolás előtt, közben és után is!

A gombra kattintva a webshopba léphet, amin keresztül kényelmesen válogathat.Hogyan spórolhat megrendelésén?

Ismerje meg Lojalitás programunkat!

Regisztráljon törzsvásárlóként, hogy mindebben részesülhessen!

Árkedvezményes termékek:
25%-kos kedvezmény minden vásárlás értékéből.    
Loyalitásjutalom pontok:
Lehetőség a rendelések 10- 30% -ának kreditpontokra való beváltására: ingyenes termékekre.
Ingyenes termék:
Amennyiben havi 125 PV (pont) értékű LRP rendelést ad le az adott hónap 15. napjáig, a cég a hónap termékével ajándékozza meg Önt. 

További információkért, keressen bátran elérhetőségeim egyikén! Szeretne kiegészítő jövedelemre szert tenni?


Legyen Ön is Független Tanácsadója a DoTerrának!

Mi az amit Önnek ajándékba ad a cég?

Árkedvezményes termékek:
25%-kos kiskereskedelmi árkedvezmény minden rendelés után. 
Loyalitásjutalom pontok:
Lehetőség a rendelések 10- 30% -ának kreditpontokra való beváltására: ingyenes termékekre.
Ingyenes termék:
Amennyiben havi 125 PV (pont) értékű LRP rendelést ad le az adott hónap 15. napjáig, a cég a hónap termékével ajándékozza meg Önt. 

Ezen felül:

Személyes weboldal:
Ingyenes személyes weboldal használata az illóolajok megosztására, amely segítségével értékesíthet határok nélkül.
Bónusz és kompenzáció:
A dōTERRA üzleti lehetőséget biztosít azoknak, akiket érdekel a jövedelem kialakítása.

Támogató vezetők, folyamatos fejlődés biztosítása, összetartó csapat. 

További információkért, keressen bátran elérhetőségeim egyikén!


Állapotfelmérés elemzéssel a ZYTO gépével

A ZYTO egy olyan orvostechnikai eszköz, mely a bőr elektromos áramvezetését, galvanikus válaszait méri és elemzi. A mérés után azonnal olvashatóak azok az eredmények, melyek válaszokat adnak a test 4 fő rendszerének állapotáról, (emésztő-, méregtelenítő-, hormon-, és immunrendszer) melyek az egészséges egyensúlyban állapothoz elengedhetetlenül szükségesek. Ha ezekben a rendszerekben felborul az egyensúly, betegség léphet fel.

Az elemzés után sikeresebben tudunk Önnek megfelelő esszenciákat, táplálékkiegészítőket javasolni, hiszen pontosabb információk állnak rendelkezésünkre.

Időpont foglalás ZYTO állapotfelmérés Budapesten

Foglaljon időpontot időben!  Az itt tett foglalását e-mailben igazoljuk vissza.


Hogyan térjen át természetes megoldásokra ezekben a nehéz időkben? 

Most megosztok Önnel egy ingyenesen letölthető PDF formátumú kis könyvet, amelyben egyszerű, praktikus természetes megoldásokat talál különböző élethelyzetekre. 

Segítség a természet erejével!

Hogyan érheti el a testi-lelki egyensúlyt ezekben a nehéz időkben?

Miért használjuk a természetes esszenciákat?

Melyek azok az esszenciális illóolajok, amelyek segítségével leküzdheti a mindennapi stresszt, álmatlanságot?

Hogyan erősítheti immunrendszerét a környezeti veszélyekkel szemben?

Lazítson, töltődjön, erősítse magát minden élethelyzetben!

Ezekre a mindennap előforduló élethelyzetekre nyújt megoldást e kis füzet.

Amennyiben szeretne hasznos kiegészítő információkat kapni, amelyek az Ön egészségmegőrzését szolgálják, iratkozzon fel a hírlevelemre!

© 2018 Timár Gabriella /Természetes gyógymódok szakértő, ayurvédikus terapeuta és Pilates oktató, tanár. Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!