Érzelmekre ható illóolajok

Érzelmi stabilitás a mindennapokban

A gombra kattintva a webshopba léphet, amin keresztül kényelmesen válogathat.

Egyensúly keverék/Balance

A dōTERRA Balance meleg, fás aromája nyugalmat áraszt és jó közérzetet teremt. 

Összetevői: lucfenyő, hofa, tömjén, kék varádics, római kamilla és frakcionált kókuszolaj tökéletes keveréke olyan magával ragadó illatot áraszt, ami békés, pihentető légkört teremt. 

 • A dōTERRA Balance egyik alkotóolaját, a lucfenyőt már az indiánok is előszeretettel használták mind egészségügyi, mind spirituális célokra, és a mai napig alkalmazzák a szellem és a test egyensúlyának helyreállításához. 
 • A hofa, a kék varádics és a kék kamilla csillapító hatást váltanak ki, míg a tömjén kiegyensúlyozó, összhangot teremtő hatással van az érzelmekre. 
 • Kezdje a napját azzal, hogy egy kis dōTERRA Balance keveréket ken a talpára a nyugodt és harmonikus közérzetért.
 • A test minden pontjára kiterjedő, teljes körű relaxációt biztosít Hozzájárulhat a csillapító hatás megteremtéséhez. 
 • Békés, kiegyensúlyozott közérzetet teremt.

Ára: €26.67 

Motiváció keverék/Motivation

Frusztrált a munkában? A nem haladás miatt csökkent a magabiztossága? A bizalmával való visszaélés hatására jóval cinikusabbá vált, mint amilyen valójában? Akkor álljon meg és indítson újra Motivate-tel, ez egy esszenciális olajkeveréke a mentáknak és citrusoknak. dōTERRA Motivate segít szabadjára engedni kreatív erejét és megtalálni azt a bátorságot, mely az önmagába vetett hitből fakad. Emelje fel a mércét! Meg tudja csinálni! 

Összetevői: borsmenta, mandarinhéj (Clementine), koriandermag, bazsalikom, Yuzuhéj, orvosi citromfűlevél, rozmaringlevél, vaníliabab. 

 • Elősegíti a bátorság és önbizalom érzetét.
 • Alkalmazza a talpakon, hogy jól induljon a napja! 
 • Alkalmazza a csuklón, a pulzuspontokon mielőtt sporttevékenységben, vagy más kihívásokban venne részt!

Ára: €29.33 

Életkedv keverék/Cheer

Akárcsak egy kellemesen melengető napsugártól, a Cheer Touch Hangulatemelő keveréktől is egy nagy adag pozitivitásra számíthat. Amikor éppen híján van a jókedvnek és az optimizmusnak, a Cheer keverék készen áll, hogy felderítse, és felélénkítse a hangulatát. A citrusos és fűszeres esszenciális olajok napsütést idéző, üde aromája bármikor jókedvre deríti a nap folyamán. 

 • Reggelente alkalmazza a talpán, hogy optimizmussal és vidámsággal töltse el. 
 • Alkalmazza a Cheer keveréket az AromaTouch kézi technikához.
 • A téli időszakban kenjen belőle a csuklójára és lélegezze be többször is a nap folyamán, hogy hangulatemelő aromája kifejthesse hatását.

Ára: €32.00 

Pezsdítő keverék/Citrus Bliss

CITRUS BLISS ÉLÉNKÍTŐ KEVERÉK A Citrus Bliss harmonikus keveréke egyesíti a népszerű citrus illóolajok hatékony előnyeit.

Összetevői: Vadnarancs, citrom, grapefrút, mandarin, bergamott, citrus tangerina, és citrus Klementina illóolajok összetétele egy csipetnyi vaníliával.

 • Tisztítja a levegőt.
 • Csökkenti a stresszt és a szorongást.
 • Pozitívan befolyásolja a hangulatot, energiát. 

Ára:€26.67 

Suttogás/Whisper

WHISPER™ KEVERÉK NŐKNEK A dōTERRA® Whisper olyan CPTG® illóolaj-keverék, amely tökéletes egyensúlyban tartalmaz több illóolajat. Ezek keveréke egységesíti a szépség, a nőiesség, és a csábító hatás- keltést. 

Összetevői: rózsa, jázmin, bergamott, fahéj, cistus, vetiver, ilang- ilang, kakaó, vanília, szantálfa és pacsuli illóolajokat. 

Ára: €34.00 

Béke/Peace

Összetevők: vetiver, levendula, ilang ilang, tömjén, muskotályzsálya, majoranna, labdanum, fodormenta 

 • Csökkenti az aggódó érzéseket
 • Nyugtató aromát teremt
 • Elősegíti a béke és megnyugvás érzetét

Ára:€38.67 

Koncentráció keverkék/InTune

A InTune egy olyan szabadalmazott esszenciálisolaj-keverék, amelynek a belégzése segíti a koncentrációt. 

 A szantálfa, tömjén és zöldcitrom esszenciális olajok serkentik a befogadóképességet, miközben a pacsuli, az ilang ilang és a római kamilla pihentető, nyugodt légkört teremt. 

Összetevői: Amyris kérgéből, pacsulilevélből, tömjéngyantából, zöldcitrom héjából, ilang ilang virágából, hawaii szantálfából és római kamilla virágából kinyert esszenciális olaj. 

 • Az InTune külsőleg is alkalmazható a koncentráció fokozása és fenntartása céljából. 
 • Tökéletes partner a tanulásban: segít, hogy 100%-ban a feladatra összpontosítson, és a figyelme közben egy pillanatra se lankadjon.
 • Alkalmazza külsőleg a csuklóján, hogy segítsen összpontosítania munka közben. 
 • Cseppentsen belőle egy agyagmedálra, és helyezze el egy íróasztalon vagy a terem egyéb kulcsfontosságú pontján. Kenjen belőle gyermeke talpára, hogy serkentse vele a koncentrálóképességét, és segítsen fenntartani a figyelmét. Kenjen belőle a csuklójára vagy a kézfejére, és lélegezze be mélyen befogadóképessége serkentése érdekében. Alkalmazza a halántékán és a tarkóján koncentrációt igénylő feladatok előtt.

Ára: €41.33 

Szenvedély keverék/Passion

A dōTERRA Passion esszenciális olajkeverék segíthet neked újra feléleszteni a szikrát és izgalmat hozni életedbe. Kipróbálhatsz valami számodra izgalmasat vagy ijesztőt - Ejtőernyővel kiugrani egy repülőgépből, búvárkodni az óceánban, vagy táncolni. A dōTERRA Passion Inspiráló esszenciális olajkeverék segítségével bàtorsàgot kap, hogy kipróbálhasson valami újat.

Összetevők: Frakcionált kókuszolaj, kardamommag, fahéjkéreg, gyömbérgyökér, szegfűszegbimbó, szantálfa, jázminvirág, vanília-bab, diamanalevél.

 • Felkelti az izgalom, a szenvedély és az öröm érzéseit 
 • Párologtasd reggel, hogy energiával feltöltve kezdhesd a napot. 
 • Napközben használd a pulzuspontokon és a szív tájékán, hogy inspiráltnak és szenvedélyesnek érezhesd magad. 
 • Készítsd el saját potpourri-dat és tegyél néhány cseppet rá a keverékből! Helyezd az asztalra, amikor egy romantikus vacsorát szeretnél elkölteni kedveseddel!

Ára: €53.33 

Pihentető keverék/Serenity

A dōTERRA Serenity-nek köszönhetően egyszerűen megtapasztalhatja a dōTERRA Serenity Pihentető keverék jótékony hatásait, amely egyedülálló módon a levendula esszenciális olaj és az L-teanin sokat kutatott előnyeit citromfű-, golgotavirág- és kamillakivonattal ötvözi.

Pihentető keverék.

Ára: €61.33 

© 2018 Timár Gabriella /Természetes gyógymódok szakértő, ayurvédikus terapeuta és Pilates oktató, tanár. Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!