Lépjen velem kapcsolatba!

Kérdései lennének még? 

+36-20-240-0116

timargabriella@prcpilates.com

Timár Gabriella-PRC Pilates oktató képzés

PRC by Gabriella Timar(@pilates_reform_concept) 

PRC PILATES Gabriella Timár - YouTube


Személyi edzések elérhetők a következő helyszínen:

She Fitness:
Budapest, 11. kerület Móricz Zs. körtér 14. és Budapest, 13. kerület Visegrádi utca 6.


Állapotfelmérés, ayurvédikus masszázsok elérhetőek a következő helyszínen:

Beauty Lounge Szépségszalon: Budapest, 1023 Bécsi út 3.


Online:  egyéni Pilates óra, Pilates oktatóképzés és állapotfelmérésVendégeim és tanítványaim véleménye


K. Vivien

fotográfus

Ideggyógyász által diagnosztizált könyéki alagút szindróma okozta ujjzsibbadás miatt és a kilátásba helyezett műtétet elkerülendő fordultam Gabihoz, akit nyugalmat árasztó és kedves személyisége révén azonnal bizalmamba fogadtam. A mindenre kiterjedő személyes állapotfelmérést követően nem csak hasznos tanácsokkal látott el, hanem összeállította számomra azt a személyre szabott étrendet is, amely bő egy hónap alatt kitisztította és egyensúlyba hozta a szervezetemet. A tüneteim a második hét után enyhülni kezdtek, a diéta végére pedig 80%-os javulást értem el. Kedvező mellékhatás volt még a látványos súlycsökkenés, annak ellenére, hogy egyáltalán nem éheztem. 🙂 A program mindennapokba beemelhető részét azóta beépítettem a napi rutinba, így kicsit rendezettebben indulnak a napjaim és sokkal jobban érzem magam! Szívesen ajánlom a stúdiót mindenkinek, aki választ keres egészségügyi vagy lelki problémáira, hiszen hozzáértő és kellemes szakemberek társaságában találhat gyógyírt problémáira.

B. Erika

grafikus

Viccesen azt szoktam mondani Gabinak, hogy ha ő nem lenne nem járnék edzeni. De mivel több helyet kipróbáltam már több oktatóval és egyikben sem találtam meg azt amit kerestem csak nála, így ez több is mint humor. Gabi az első edzőm akinél tényleg azt értem, hogy személyre szabott edzést kapok, és nem csak az átlagos állóképességemet veszi figyelembe, hanem az adott edzésnapon való testi és lelkiállapotomat is.

Gabitól komplex edzéstervet és odafigyelést kap az ember és ha nála van akkor 100 % figyelmet, kedvességet és emberséget is. A személyi edzésnek csak így van értelme, ahogy Gabi áll hozzá.

D. Zsanett

vállalkozó

Szeretném neked megköszönni a lehetőséget, hogy elsajátíthattam továbbfejlesztett kiegészített Pilates módszert. Hálás vagyok, hogy olyan lelkiismeretesen és precízen átadtad mindazt a tudást, amit hosszú évek alatt szereztél meg. 

A módszered megváltoztatta az én életemet is, de most már általam mások is érezhetik terápiás hatását. A tanfolyam tematikája jól kidolgozott. Az elméleti alapok mellett, elegendő gyakorlati tapasztalatot is kaptunk. 

Kívánom, hogy sokat találjanak rád és tanulják meg ezt a fajta Pilates módszert, hogy ők is hasonló élményekkel és tudással gazdagodhassanak!

Cs. Norbert

Menedzser / Vállalkozás

Szavakkal meg sem tudom neked köszönni mindent, amit kaptam tőled segítséget. Azóta kiegyensúlyozott, boldogabb ember vagyok és ezt neked köszönhetem. 

Rövid cikkek rólam. 

© 2018 Timár Gabriella /Természetes gyógymódok szakértő, ayurvédikus terapeuta és Pilates oktató, tanár. Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!