Sportolás előtt és utáni kiegészítő termékek

Egészséges aktivitás

A gombra kattintva a webshopba léphet, amin keresztül kényelmesen válogathat.

 Tökéletes megoldás a Deep Blue® keverékkel. 

A Wintergreen, kámfor, borsmenta, gilisztaűző varádics, kék kamilla, olasz szalmagyopár és osmanthus együttes keverék arra, hogy enyhítsék a fájó ízületeket és fájó izmokat. Az izmokra és ízületekre kiterjedt hatása tartós eredményeket hoz. Miután óvatosan bedörzsölte a fájó területet, a Deep Blue hűvös terápiás előnyét szinte azonnal érezni fogja. Kizárólag helyi alkalmazásra használható.

2 db bedörzsölő, enyhítő sport krém és 1 db golyós olaj
Ára: €146.67 

Bedörzsölő, enyhítő sport krém
 Ára: €40.00 

Deep Blue® 5ml Nyugtató keverék 
Ára: €47.67 

Smart & Sassy Aktív keverék 

  • A Smart & Sassy grépfrút és citrom esszenciális olajokat tartalmaz, mindkettő segíthet a test megtisztításában, miközben a borsmenta támogatja az emésztőrendszer egészséges működését. 
  • Ha egészséges táplálkozással és testmozgással kapcsolja össze, a Smart & Sassy Aktív keverék segíthet testsúlykarbantartási céljai elérésében. 

Ára: €43.67 

AromaTouch keverék

Ellazítja az izmokat, nyugtatja a feszültséget, megnyugtatni az irritált szöveteket, serkenti a vérkeringést, lazít és kiemeli az izomtónust.

Összetevői: bazsalikom, grapefrútt, ciprus, majoránna, menta és levendula. Helyi alkalmazásra.

Ára: €30.00 

Air (Légzőszervi keverék) 

A kardamom hozzáadásával készített keverék fokozottabb hatással segíti a légzést, tisztítja és nyugtatja légutakat, esti olaj párologtatása és helyi bőrfelületen való alkalmazása elősegíti a pihentető alvást. 

Összetevői:  babérlevél borsmenta, eukaliptusz, teafa, citrom, raven sara és kardámom 

Ára: €26.00 

Jógához és Pilateshez


Jóga kollekció/Yoga Collection Kit

Anchor Megszilárdító keverék: az egyensúly megtalálásáért. Önbizalmat ad, támogatja a közösségtudatot, az érzelmi összhangot és a belső bölcsességet.

Align Központosító keverék: megteremti a békés egyensúlyt és céltudatosságot.  Magabiztosságot ad a mindennapokban. 

Arise Megvilágosító keverék:  Hangulatjavító, üdítő keverék, segíti a pozitív hozzáállást. Növeli a test állóképességét, valamint bátorsággal és örömmel tölti el.

Ára: €64.00 

© 2018 Timár Gabriella /Természetes gyógymódok szakértő, ayurvédikus terapeuta és Pilates oktató, tanár. Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!