Szépségápolás az illóolajok segítségével

Tiszta, egészséges, fiatal és rugalmas bőrért

A gombra kattintva a webshopba léphet, amin keresztül kényelmesen válogathat.

Ismerje meg a HD Clear termékeit!

Nyugtató hatás problémás bőrre.

Bár a bőrproblémák jelei már tizenéves korban jelentkezhetnek, tulajdonképpen minden életkor érintett fizikailag és érzelmileg is. Sokan tapasztalnak bőrproblémákat évekig, ezért számos terméket, erős szereket és durva kezeléseket is kipróbálnak, hogy tiszta bőrük legyen. A dōTERRA jobb módszert hozott létre, hogy a bőrproblémák belülről legyenek megoldhatóak- természetesen és hatékonyan. A HD Clear korszerű, természetes termékekből áll, melyek egyesítik a CPTG™ illóolajok és a növényi kivonatok erejét, hogy a kívánt és várt eredményt, a tiszta és sima bőrt elérjék. A HD Clear egy háromlépcsős rendszer, mely szinergikusan működik és minden termék arra épül, hogy alaposan megtisztítsa a bőrt és hogy optimális hidratálást biztosítson a kiegyensúlyozott nedvességtartalom érdekében. Tiszta növényi kivonatokból készült, a HD Clear összetevői finoman és nyugtatóan hatnak a bőrre, de erőteljesen hatékonyak. A HD Clear mindennapos használata segít a bőrfoltok megjelenésének csökkentésében; segít a hibátlan, egészséges arcbőr elérésében és nyugtatja a bőrt. A HD Clear természetes megoldást nyújt minden korosztály bőrproblémáira.

Ismerje meg a Veráge termékcsaládot!

Fantasztikusan ragyogó és rugalmas bőrért.

A dōTERRA Veráge exkluzív bőrápoló kollekciója természetes bőrápoló termékekből áll, amelyek táplálják a bőrt, elősegítik a bőr látható öregedésének csökkentését, ugyanakkor elősegítik a bőr rugalmasságát. A Veráge növényi alapanyagokból álló fejlett technológiai folyamata elősegíti a bőr optimális lipid egyensúlyát - ugyanez az egészséges egyensúly található meg az egészséges, fiatalos megjelenésű bőrben. Minden termék a Föld igazi ajándékaiból tevődik össze: tápláló növényi kivonatokból, tiszta és hatékony CPTG® illóolajokból és kiválasztott természetes alapanyagokból. A dōTERRA Veráge Bőrápoló kollekció természetes, látható, érezhető eredményeket hoz. 

Ezek a termékek olyan növényi kivonatokat tartalmaznak, amelyek alapos kutatásokon estek át és kimutatták, hogy elősegítik a bőr fiatalos megjelenését. Ez a tudományosan kialakított termékcsalád természetes és hatékony anyagokkal újítja meg a bőrt. A Veráge napi használata elősegíti a sima, rugalmas, ragyogó arcszínt. 

Élvezze a SPA örömeit otthon is!

Kényelmesen, otthoni körülmények között élvezheti a spa-szerű arckezelést a Reveal arcápolóval, ami egy gondosan kialakított kétlépéses folyamat, elősegíti a bőr csodálatos, fiatalos kinézetét.

CPTG Igazolt, Tiszta Terápiás Osztály Minősítésű® vadnarancs és zöldcitrom illóolajok biztosítják a fertőtlenítő és a bőrtisztító hatást. Tökenzim segíti a hámlás folyamatát a bőr túlterhelése vagy irritálása nélkül, és segítséget nyújt az elhalt bőrsejtek eltávolításában. Elősegíti a fiatalos bőr kinézetét. 

Bőrápoló, arcápoló szett (2 lépésben radíroz és fényez)

 • Használjuk hetente egyszer vagy kétszer, szükség szerint reggel vagy este. 
 • 1. Lépés: A dōTERRA arctisztítóval végzett alapos arctisztítás után vigyünk fel egy vékony réteget az 1. sz. tubusból a nedves, frissen tisztított arcfelület finomítására. 
 • Körkörös, 1-2 percig tartó óvatos mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. Ne mossuk le, amíg a 2. lépés nincs befejezve. 
 • 2. Lépés: Helyezzünk egy vékony réteget a finomítóval bekent bőrre a 2. sz. tubusból (peptidaktivátor). Masszírozzuk további 1-2 percig. Ez a lépés okozhat enyhe habzó és meleg, bizsergő érzést. 
 • Öblítsük le langyos vízzel vagy töröljük le egy nedves törülközővel. 
 • Folytassuk a rutint a szokásos toner, szérum, és hidratáló használatával. A legjobb eredményért használjuk a dōTERRA esszenciális bőrápoló termékekkel.

Kényeztetés felsőfokon  

SPA élmények otthon is

Total Spa Kit (Teljes Spa Készlet)

Kényeztesse magát tetőtől talpig a Total doTERRA SPA csomaggal. Élvezze az összes doTERRA SPA készítményünket.

A csomag tartalma:

 • doTERRA Spa Moisturizing Bath Bar(doTERRA Spa Hidratáló Fürdőszappan), 
 • doTERRA Spa Refreshing Body Wash (doTERRA Spa Frissítő Tusfürdő), 
 • doTERRA Spa Replenishing Body Butter, (doTERRA Spa Bőrfeltöltő Testvaj), 
 • doTERRA Spa Detoxifying Mud Mask,(doTERRA Spa Méregtelenítő Maszk), 
 • doTERRA Spa Hand & Body Lotion (doTERRA Spa Kéz-és Testápoló Krém), 
 • doTERRA Spa Citrus Bliss Lotion (doTERRA Spa Citrus Bliss Krém), 
 • doTERRA Spa Lip Balm Tropical/Herbal/Original (doTERRA Spa Ajakbalzsam trópusi / gyógynövényes / eredeti), 
 • doTERRA Spa Exfoliating Body Scrub (doTERRA Spa Hámlasztó Testradír
© 2018 Timár Gabriella /Természetes gyógymódok szakértő, ayurvédikus terapeuta és Pilates oktató, tanár. Az oldal teljes tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. A szöveget részben vagy egészben, illetve a képeket másolni, elektronikus vagy egyéb formában felhasználni kizárólag az oldal tulajdonosának írásos beleegyezésével lehet.
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!