Workshopok
"Ne engedd, hogy életednek ez a szelete, vagyis a betegséged, határt szabjon személyiséged kiteljesedésének, és megakadályozzon álmaid megvalósításában!" Trish Cook

Idén a következő workshopokon vehet részt.

Ne maradjon le róla!

Helyszín: 

Budapest, Légy Fitt Mozgáscentrum és Táncstúdió

Ára:

4500 Ft, amelyből elővételben 500 Ft kedvezményt ajándékozunk Önnek.


Hogyan legyünk újra egészségesek?

Túlsúlyos és nem megy a fogyás, hormonális problémákkal vagy ételintoleranciával küzd? Valamilyen gerincproblémája van, és nem tudja, hogyan javíthat az állapotán?


Ez a workshop Önnek szól!


Egyes workshopok alatt átfogó képet kaphat betegségfolyamata esetleges szervi és lelki okáról.

Célja, hogy gyakorlati útmutatást adjon a gyógyuláshoz, így különböző alternatív gyógyítási terápiákkal javíthasson jelen állapotán.

A témákat és a jelentkezési lapot alább találja.

Álomalak, túlsúlyos vagyok hozzád


Miért nem tudok lefogyni, miért nem működnek azok a diéták, amik másnál igen? 

Kipróbált már sokféle diétát, de valahogy nem működött hosszú távon? Vajon mi az amiért nem hat az aktuális "csoda diéta"?

A workshopon átbeszéljük, hogy túlsúly hátterében milyen szervi és lelki okok lehetnek. Megvizsgáljuk, hogy a testi és lelki harmónia milyen irányban mozdult ki az Ön esetében. 

Végezetül gyakorlati életmód és étkezési tanácsokkal  gazdagodva mehet haza, aminek segítségével sikeresen felveheti a harcot és elérheti az ideális testsúlyt.

Ajándék: étkezési és alternatív terápiás tanácsok


Hormonális problémák a nyugati világban

Vajon mi az oka az egyre növekvő hormonális problémáknak? Egyre több nő küzd a  PCOS-al, pajzsmirigy problémákkal, inzulinrezisztenciával. Ezeknek a szervi és lelki okait fogjuk vizsgálni első körben. 

Megvizsgáljuk milyen szerepe van az étrendnek a testünk működésére.

A workshop során megtanulhatja, hogy hogyan orvosolható a problémája mozgásterápiával és más alternatív módszerekkel? 

Pilates a hormonális egyensúlyért, 1 óra gyakorlatozás

Ajándék: étkezési és alternatív terápiás tanácsok


Női betegségek


Mit jelent ma nőnek lenni?  A nőiesség fogalma.

 Megint egy igen sokakat érintő téma, hiszen ki ne küzdött volna ilyen-olyan testi tünettel. 

Vajon mennyire fontos, hogy egy nő hogyan érzi magát a párkapcsolatban, a családon belül vagy mennyire magányos esetleg? Ez hogyan hat az oly érzékeny női szervezetre? 

Egy-egy betegségfolyamatnak mi lehet a lelki eredete? Ha minderre kíváncsi, esetleg Önt is érinti, jönnön el bátran! A problémák kielemzése és gyógyítása az ayurvédikus orvostudomány szerint.

Ajándék: étkezési és alternatív terápiás tanácsok


Ételintoleranciák

Emésztési problémákkal vagy ételintoleranciával küzd? Vajon tudja-e, hogy Ön mit tud megemészteni? 

Az egészségmegőrzés szempontjából miért olyan fontos a testtípus meghatározása? 

Az hogy milyen testtalkattal születik meg egy élőlény, az nagyban befolyásolja azt, hogy mely ételeket tudja megfelelően megemészteni. Ebből eredően, ha túl sokszor fogyasztunk olyan ételeket, amelyekkel a szervezetünk nem igazán tud mit kezdeni, elkezdődik egy folyamat a testünkben. Mindez kisebb tünetekkel párosul, amire nemigen figyelünk fel a mai rohanó világban. Egy pici haspuffadás, szelesedés...stb. Ehhez társíthatjuk még a lelki tényezőket is.

Megnézzük, hogyan kellene étkeznünk, ahhoz, hogy megteremtsük a harmonikus állapotot.

Ajándék: étkezési és alternatív terápiás tanácsok


Gerincproblémák a mai társadalomban

Miért fontos a gerinc egészsége? 

Azzal talán nincs senki tisztában, hogy egyes gerinccsigolyák, milyen szervekhez kapcsolódnak, így azok betegségei miként függenek össze a gerincproblémával.  A gerincdeformitás tehát nemcsak fájdalmas, de kihathat más szervekre is. 

Ezért fontos, hogy tisztában legyünk problémánkkal és annak orvoslásával is. Azt is tudni kell, hogy minden a gerincet átmozgató tréning kiváló, de a megfelelő szakember segítségével.

Egyes gyakorlatok akár ronthatnak is állapotunkon. 

A workshopon röviden átnézzük a gerincet érintő betegségeket és azok orvoslását. Megnézzük milyen élettani hatással bírnak egyes gyakorlatok. Miért olyan fontos a helyes testtartás a szervi betegségek megelőzésében. 

A napot 1 óra Pilates gyakorlatozással zárjuk, ahol megtanulja, hogyan álljon helyesen, illetve a módszer alapelveit. Emellett  elsajátíthatja, hogy milyen gyakorlatokat javíthatja állapotát.

Ajándék: gyakorlatsorozatok mozgásszervi problémától függően


Online foglalás

Foglalj időpontot időben. A foglalásod e-mailben igazoljuk vissza.